Movie Nights
For the Love of Urban Cinema

Da Bounce Movie Night =Pure Movietainment

Bij Da Bounce Movie Night worden film en entertainment één. Tijdens dit première evenement vindt de Nederlandse première plaats van maar liefst 2 films.
Voeg daar de rode loper, een Live Act, heerlijke soulfood en de unieke sfeer aan toe en je hebt een event om niet snel te vergeten.

----

 

Doe mee met de filmquiz!

Tijdens Da Bounce Movie Nights zijn alle ogen op het podium gericht, want niet alleen de film wordt getoond, er is daar ook een gezellige, spannende en grappige FilmQuiz te zien waar iedereen aan mee mag doen. Twee bezoekers strijden met hun parate filmkennis om mooie prijzen! Uiteraard krijgen zij hulp van het publiek en dat zorgt voor een energiek en hilarisch tafereel!

 

Platform voor succesvolle Urban Movies

Da Bounce Movie Night is ontstaan uit de enorme vraag naar Urban gerelateerde films. Je ziet ook steeds vaker dat de hoofdrollen van grote Hollywood producties vertolkt worden door iconen uit de Urban stroming.
Deze films zijn in Nederland weinig tot niet in de bioscopen te zien, terwijl de films erg succesvol zijn in landen als Amerika, Engeland, Duitsland en Frankrijk.
Het platform 'Da Bounce' herkent en erkent deze behoefte en heeft succesvolle uitverkochte edities georganiseerd.