About Us

Maybuse is in 1995 opgericht en wij houden ons bezig met het creëren en produceren van toonaangevende content op het gebied van events en media.

Daarnaast houden wij ons ook bezig met de ontwikkeling en uitvoering van custom made Marketing strategieën voor derden.

 

Why?

We love, breathe, live Urban Culture! En wat doe je dan? Dan bedien je de cultuur, en iedereen en alles wat daarbinnen valt op haar wenken. Dit doen wij door middel van ons Urban Platform

Da Bounce. Dit platform hebben wij in 1995 in het leven geroepen met als doel de Urban scène te professionaliseren met als ultiem doel: de emancipatie van het genre Urban.

 

DA BOUNCE

 

Events

Onder Da Bounce organiseren we events op het gebied van muziek, stand up comedy, sport en film.

 

Comedy - Da Bounce Comedy Nights en Da Bounce Comedy Nights XL edition

Onze comedy nights zijn well known in Nederland en Belgie. Deze shows vinden plaats in gerenommeerde theaters en stadsschouwburgen. Op het podium zie de meest hilarische comedians uit de USA & UK. Deze comedians zijn bekend van shows als Comedy Central, Def Comedy Jam en The Tonight Show. Daarnaast zorgen we altijd voor verrassende live acts en great food & drinks!

 

Film - Da Bounce Movie Night

Tijdens deze filmavonden maak je de première mee van de nieuwste Urban movies. Deze films zie je doorgaans niet in de Nederlandse bioscopen. Dat is natuurlijk heel raar als je er vanuit gaat dat Urban Culture DE overheersende cultuur van deze tijd is. Wij steken er dan ook veel effort in om deze films wel te vertonen.

 

Film – Da Bounce Urban Film Festival

Het Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF) vestigt de aandacht op de Urban cinema. Tijdens het festival worden er ruim 40 urban films vertoond: van blockbusters tot arthousefilms, van romantische comedy’s tot documentaires. Verder biedt het festival een programma vol met bijzondere gasten, filmmakers uit binnen en buitenland en interessante Talks, workshops, een talentprogramma, afterparties en nog veel meer! Dit jaar viert het festival haar 5 jarig bestaan.

 

Dan hebben we ook nog Da Bounce Basketbal Tournament en Da Bounce ClubNights en Concerten.

Deze events staan even op een lager pitje, maar komen in 2019 weer terug…with a BANG!!

                                

Media

Binnenkort start Da Bounce met een media platform en gaan we ervoor zorgen dan jij all day-every day van de beste urban content kan genieten!

 

 

Contact

T: +31 (0)20 4889195 | E: info [at] maybuse.com | W: www.maybuse.com

ING bank: NL45INGB0004904985 | KVK Amsterdam: 50263544  

BTW nr: NL1687.84.877.B04