About Us

Maybuse is in 1995 opgericht en wij houden ons bezig met het creëren en produceren van toonaangevende content op het gebied van events en media. 

Daarnaast ontwikkelen wij ook custom made marketing strategieën voor derden en die voeren wij ook uit als dat gewenst is. 

 

Why?

We love, breathe, live urban culture! En wat doe je dan? Dan bedien je de cultuur èn iedereen en alles wat daarbinnen valt, op haar wenken. Dit doen wij door middel van ons urban platform Da Bounce.

Dit platform hebben wij in 1995 in het leven geroepen met als doel de urban scène te professionaliseren. Ons ultieme doel: de emancipatie van het genre Urban.

 

DA BOUNCE

 

Events

Onder Da Bounce organiseren we events op het gebied van muziek, stand up comedy, sport en film.

 

Comedy - Da Bounce Comedy Nights en Da Bounce Comedy Nights XL edition

Onze comedy nights zijn well-known in Nederland en Belgie. Deze shows vinden plaats in gerenommeerde theaters in Nederland en België. Op het podium zie je de meest hilarische comedians uit de USA & UK. Deze comedians zijn bekend van shows als Comedy Central, Def Comedy Jam en The Tonight Show. Daarnaast zorgen we altijd voor verrassende live acts en great food & drinks!

 

Film - Da Bounce Movie Night

Tijdens deze filmevents maak je de première mee van de nieuwste Urban movies. Deze films zie je doorgaans niet in de Nederlandse bioscopen. Dat is natuurlijk heel raar: Urban Culture is DE leading culture van deze tijd!!! Wij steken er dan ook veel effort in om deze films wel te vertonen. 

 

Film – Da Bounce Urban Film Festival

Da Bounce Urban Film Festival (DBUFF) vestigt de aandacht op de Urban cinema. Tijdens het festival worden er ruim 40 urban films vertoond: van blockbusters tot arthouse films, van romantische comedy’s tot documentaires. Verder biedt het festival een programma vol met bijzondere gasten, filmmakers uit binnen- en buitenland en interessante Talks, workshops, een talentprogramma, een afterparty en nog veel meer! 

 

En dan nu....Something Special: Da Bounce Festival

Op 12 en 13 september 2020 wordt Ahoy Rotterdam omgetoverd tot Hèt terrein van Urban Lifestyle in Nederland!

What to expect: 

Een internationale programmering op het gebied van muziek, fashion, sport, comedy, theater, beauty en nog veel meer! More info coming soon!

 

Dan hebben we ook nog Da Bounce Basketbal Tournament en Da Bounce ClubNights en Concerten.

Deze events staan even op een lager pitje, maar komen in 2020 weer terug…with a BANG!!

                                

Media

Binnenkort start Da Bounce met een media platform en gaan we ervoor zorgen dat jij all day-every day van de beste urban content kan genieten! 

 

Contact

T: +31 (0)20 4889195 | E: info@maybuse.com | W: www.maybuse.com

ING bank: NL45INGB0004904985 | KVK Amsterdam: 50263544  

BTW nr: NL1687.84.877.B04