Events

Maybuse is sinds 1995 zeer ervaren en succesvol in het organiseren van veelzijdige events. Dit zijn voornamelijk events op het gebied van:

 • Muziek: concerten, party’s, festivals
 • Stand up comedy: internationale stand up comedy shows
 • Film: Film premières, Film Festival
 • Sport: Basketball Tournaments

De ultieme urban experience; dat is wat onze events uniek maakt. Verrassende elementen zoals surprise acts, special food stands en een uitgebreide hospitality service.

Onze events vormen een buitengewone kans voor partners om te connecten met de urban community.

Verras uw personeel, klanten en relaties met een custom made event en maak een onvergetelijke indruk! Laat het aan ons over.

Onze events

Muziek

Met een ruime ervaring in toonaangevende clubconcepten en concerten is Maybuse een betrouwbare producent van muziek-gerelateerde projecten. In 2021 lanceert Maybuse Da Bounce Festival; een lifestyle festival dat bol staat van de ultieme urban beleving. Muziek vormt de rode draad door dit festival!

Stand up comedy

Da Bounce Comedy Nights is de grootste internationale comedy tour van Nederland. Tijdens deze comedy show geniet het publiek van de beste urban comedians uit Nederland, Engeland en Amerika. Deze bruisende shows vinden plaats in de meest toonaangevende theaters zoals Carré (Amsterdam), Oude Luxor theater (Rotterdam), Diligentia (Den Haag), Parktheater (Eindhoven) en nog meer theaters in Nederland en België.

Film

Maybuse is DE organisatie als het gaat om de marketing, premières en reguliere vertoningen van urban films. Onze partners hierin zijn distributeurs als Universal, Paramount, Warner Bros en verschillende urban filmmakers. Verder hebben wij een jarenlange relatie met Pathé Bioscopen, maar ook met filmhuizen. Filmevents van Da Bounce staan bekend als belangrijke meetingspoints voor de Nederlandse urban community. Onze filmevenementen:
  • Da Bounce premières: Red carpet filmpremière event
  • Da Bounce Movie Night: De vertoning van 1 of 2 urban films
  • Da Bounce Urban Film Festival : Een meerdaags filmevenement: 4 zalen, meer dan 40 films, awardshow, talkshows, internationale gasten, Q&A’s

Basketball

De eerste Da Bounce Basketball Tournaments stammen uit 1996.
  • Zowel 5×5 als 3×3 basketball toernooien
  • Cheerleadershow
  • DJ’s & Live acts
  • Een foodcourt
In 2021 lanceert Maybuse een vernieuwde Da Bounce Basketball Tournament in samenwerking met De Nederlandse Basketballbond.

From our events

DBUFF 2019

Da Bounce Urban Film Festival - DBUFF: Het enige urban film festival in de Benelux! Kom genieten van heel veel urban movies!

DBUFF Rotterdam

Da Bounce Urban Film Festival - DBUFF: Het enige urban film festival in de Benelux! Kom genieten van heel veel urban movies!