SERVICES

Conceptontwikkeling

Van een goed idee naar een ijzersterk concept. Samen met jou slaan wij deze brug. Creatief, effectief en duurzaam.

Marketingstrategieën

Of het nou gaat om een filmrelease of een product: onze online en offline strategieën zijn verrassend, prikkelend en doeltreffend.

Hospitality events

Verras je klanten, team, relaties met een event dat ze nooit zullen vergeten. Leg het bij ons neer en wij gaan los! Intiem. Groots. Classy. Wat je wensen ook zijn. Wij maken het waar!

Consultancy

Diversiteit omarmen en inclusie creëren. Of het nou op de werkvloer is of in jouw klantenbestand. Van strategie tot implementatie. Van uitvoering tot evaluatie. Wij zijn jouw partner!

Marktonderzoek

Met een scherpe focus op jouw doelstellingen en verwachtingen, verschaffen wij inzicht met betrekking tot: klanttevredenheid, imago, naamsbekendheid, productintroducties, promotiecampagnes, maar ook op specifieke thema's.

Content Creatie

Content is key. Content is kracht. Video’s en visuals waar je jouw doelgroep mee pakt! Vertel ons je wensen en doelstellingen en wij komen met verrassende concepten. You like? We create!

Meer info?

Tel: +31 (0)20 4889195
contact@maybuse.com

Filmmarketing

Met de inzet van een custom made marketingmix helpen wij de exposure rondom de film te versterken binnen een interessante, relevante, diverse doelgroep. Hierin ligt onze specialiteit. Wij werken sinds 2000 met alle studio's en onafhankelijke distributeurs.

At your Service

Elke klant heeft een verhaal. Elk verhaal is bijzonder. En wij maken het onvergetelijk! Samen creëren we de juiste impact.